Waarom Stroomlijn Advies en wie we zijn

Vrijwel elke organisatie heeft te maken met grote uitdagingen op personeelsvlak, organisatie, marktontwikkelingen, engagement, verbinding en innovatie. Onze teams leggen de focus op het positief oplossen van situaties en samen werken we toe naar de toekomst met een vitaal werkklimaat en een duurzaam organisatiebeleid. We denken in mogelijkheden en oplossingen en werken toe naar samenhang in de organisatie en bewust, authentiek en verbindend leiderschap.

Founder van Stroomlijn Advies B.V. is Gerda Voorn (bedrijfsspecialist), ondernemer sinds 1997. Een
‘samenwerker’, een verbinder, doelgericht, professioneel en breed inzetbaar, ruim 20 jaar ervaring met MKB, overheid en onderwijs. “Ik kan goed luisteren, analyseren en zorgdragen voor de juiste verbinding tussen alle stakeholders. Ik ben creatief, dienstverlenend, denk in oplossingen en vind kwaliteit belangrijk. Mijn communicatieve vaardigheden zijn op elk niveau uitstekend.”

Samen met het team kennisexperts kan er perfect worden ingespeeld op de vraag die zich voordoet bij een organisatie. Afhankelijk van het plan van aanpak, de bedrijfscultuur en de branche weten zij exact welke kennisexpert uit hun team kan worden ingezet. Deze specialisten werken uitsluitend onder supervisie van Stroomlijn Advies zodat de kwaliteit perfect gewaarborgd blijft. Samen werken aan een doordacht organisatiebeleid!

“Ik ervaar het als heel bijzonder dat er zoveel ondernemers zijn die mij het vertrouwen hebben gegeven hun organisatievraagstukken met mij te delen. Ik voel mij oprecht betrokken en ben altijd bereid te helpen de juiste zakelijke verbinding te leggen. Op maat, resultaatgericht en met oog voor ieders belang.”


“Gerda is een sterke verbinder en kan organisaties goed helpen door haar mensenkennis en kennis van organisatievraagstukken. Een waardevolle
combinatie, die ze zelf als ondernemer in de praktijk brengt in haar bedrijven Stroomlijn Advies en Bomondo.”

Rob van Lambalgen Founding Partner and Member of the Advisory Board at Business Sustainability Research Center

“Gerda heeft een jarenlange ervaring in het verbinden van mensen en organisaties en doorziet snel de verbeterpunten. Gerda is volhardend
met een stip op de horizon. Daarnaast is Gerda vernieuwend en weet duidelijk te maken waar het aan ontbreekt. No nonsens en doelgericht.”

Henk Wim Lijftogt /
NLP Master/Business Coach

Welke vraag doet zich voor in uw organisatie? Wilt u ook een vitale organisatie, betrokkenheid van alle stakeholder en de beste in uw vakgebied zijn?